Najboljih 10 hotela na plaži u Budvi, MNE

Smeštaj u Budvi sajt za iznajmljivanje apartmana, kuća i vila u Budvi Crna Gora Plaže u Budvi

Do ove pješčane plaže dolazi se šetališnom stazom iz Budve ili Bečića Plaža je duga 80 m, a površina je 950 m2. Trsteno predstavlja jednu od najljepših plaža u regiji Donjeg Grblja i spada među najljepše plaže crnogorskog primorja. OSTRVO SVETI NIKOLA se nalazi ispred Budvanskog starog grada.

px;'>

Svetionik poezije i prijateljstva u Baru - Nezavisne novine

Svetionik poezije i prijateljstva u Baru.

Posted: Mon, 18 Sep 2023 08:00:00 GMT [source]

Lijevo od prevlake nalazi se besplatna plaža za široku javnost. Uz ljeto, dolaze i vrućine, a najbolji način da provedete vreli ljetnji dan je na plaži, uz plivanje, kupanje i ispijanje šarenih koktela. Iznajmite ležaljku, počastite se ljetnjim koktelom i uživajte u božanstvenom  pogledu na more. Ideja projekta ‚‚Plaža Kamenovo“ rodila se sa kristalno čistom vizijom – stvoriti za vas, kao gosta, savršeno ljetnje odmaralište gdje brige i problemi ne postoje. Plaža Kamenovo je oaza mira, opuštanja i uživanja i sadrži sve što vam je potrebno da provedete nezaboravan odmor na najposjećenijoj, najčistijoj i najljepšoj budvanskoj plaži. Sa zadnje strane ove https://podgorica.taxi/, naići ćete na parking koji se naplaćuje, auto kamp i nekoliko fudbalskih terena.

Plaže Budve

Plaža Kamenovo nalazi se izmedju Bečića i Pržnog i jedna je od manjih pjeskovitih plaža na budvanskoj rivijeri. U zaleđu plaže je bujna mediteranska vegetacija, masline i raznovrsno rastinje, što bistroj vodi u ovoj uvali daje tirkiznu boju. Pored plaže se nalazi nekoliko kafića i restorana, a tokom ljeta je mjesto održavanja mnogih dnevnih žurki. Plaža je uz sami magistralni put koji od Budve vodi ka Baru. Šetališnom stazom pored mora povezana je sa Bečićima i dalje sa Budvom.

Aquathlon u nedjelju: Budva pliva i trči - ND Vijesti

Aquathlon u nedjelju: Budva pliva i trči.

Posted: Thu, 14 Sep 2023 07:00:00 GMT [source]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir